A Prima Architectura Kft. fő működési területe az ingatlanfejlesztés, a speciális épületszerkezeti megoldások, mint műgyantapadlók, vízszigetelések, csiszolt betonpadlók és szénszálas szerkezet-megerősítések kivitelezése, komplex, átfogó mérnöki projektkoordináció, tervezés és szaktanácsadás.

Az építőiparban, valamint tervezésben eltöltött több, mint 20 év során megszerzett szakmai tapasztalat, személyes kapcsolatok és a növekvő megrendelői igények hívták éltre 2015-ben a cég megalapítását.

Számos összetett projekt megvalósításában vettünk részt a hazai építőiparban, mely tapasztalatok most rendelkezésünkre állnak a kihívást jelentő, újabb feladatok megoldásában. Szoros kapcsolatunk van a piacvezető építőanyag gyártó cégekkel, rendszeresen részt veszünk a legújabb, innovatív anyagok, technológiák szemináriumain, építész- és mérnökkamarai szakmai napokon.

Kollégáink nyitottak a tanulásra, az új és előremutató megoldások, anyagok megismerésére. A piac folyamatos vizsgálata mellett gépparkunk és szaktudásunk folyamatos fejlesztésére törekszünk. Cégünk elhivatott a minőségi munka, az innovatív és emberközpontú megoldások, valamint a megbízóinkkal kialakult kölcsönös partneri viszony iránt .

komplex mérnöki szolgáltatás